Humlum spiller blev landsdelsmester i tennis.

 

Humlum tennis klub havde i weekenden sendt 2 af klubbens spillere til Kolding for at deltager i DGI´s store landsdelsmesterskab i tennis.

Thomas Qvistgaard og Henrik Møller deltog om lørdagen i single turneringen mens de om søndagen stillede op sammen i double.

 

Lørdagens program startede med at de 2 spillere kom i hver deres pulje.

Thomas´s første kamp var mod Kasper fra Vestsjælland og det var en meget spændende kamp. 1. sæt tog Kasper 6 – 3, men i andet sæt kom Thomas igen og fik styr på kampen og tog sættet 6 – 2, derefter skulle kampen afgøres i 3. sæt som blev en lang og tæt sæt, desværre for Thomas var det Kasper som tog sættet 6 – 3 og kampen, som varede i 2 timer.

 

Henrik´s første kamp var mod Nikolaj fra Midtjylland, en ung knægt med gode slag, men Henrik satte tempo på kampen og styrede den fra første til sidste bold. Henrik vandt sikkert 6 – 1, 6 – 2. Henrik skulle derefter spille hans sidste pulje kamp mod Niels fra Østjylland og her fik Henrik meget modstand. I første sæt kom Humlum spilleren bagud 5 – 0, men fik på godt spil og masser af fight kæmpet sig tilbage i sættet og vandt sættet efter tie break 7 – 6. I 2. sæt startede Niels igen bedst og kom foran 4 – 1 inden Henrik igen fandt rytmen og han vandt sættet og dermed kampen. Med sejren var Henrik i finalen.

 

Thomas´s anden kamp var mod Henning fra Storstrøms amt og i denne kamp fik Thomas styr på spillet fra første til sidste bold og vandt kampen 6 – 1, 6 – 1, men det var ikke nok til at nå finalen, så Thomas skulle spille og 3 – 4 pladsen, hvor Niels ventede. 1 sæt svingende utroligt meget Thomas kom hurtig foran 4 – 1 og havde styr på kampen, men Niels kom tilbage og opnåede 5 – 4 inden Thomas igen fik et parti. Første sæt skulle derfor afgøres i tie break og her var Thomas den klogeste spiller og vandt tie breaken 7 – 2 og dermed sættet 7 – 6, i andet sæt kom Niels bedst fra start og kom foran 3 – 0 og 4 – 2 men så slap hans kræfter op og Thomas tog de næste 4 partier og dermed sættet og kampen 6 – 4. Thomas fik dermed bronze.

 

Så skulle finalen i gang Henrik skulle møde Thomas´s overmand Kasper og fik gode råd af Thomas. Om det var dem der var med til at Henrik satte sig på 1. sæt er uvis. Henrik styrede fra kampens start boldene og lavede ingen fejl, hans serv fungerede optimal og via hans gode spil tog han sikkert sættet 6 – 1. Andet sæt blev lidt mere spændende, Henrik faldt lidt i niveau og Kasper kom lidt bedre med i kampen. De 2 spillere var meget lige, men mod slutningen af sættet fik Henrik det afgørende break og dermed tog han sættet 6 – 4 og dermed kampen og mesterskabet. Med sejren kan Henrik kalde sig landets bedste single spiller indenfor DGI regi.

 

Efter lørdagens single-kamp var det nogen trætte Humlum drenge som skulle op om søndagen for at spille double mesterskabet. Søndagens vejr guder vidste sig ikke på bedste vis og derfor rykkede man stævnet indendørs. Henrik og Thomas skulle spille første kamp mod Mark og Kasper fra Vestsjælland en kamp som blev meget lige. Fra kampens første bold satte Henrik og Thomas ikke en fod forkert, de servede godt og fik modstandernes bolde i spil og kunne dermed nemt tage første sæt 6 – 3. I andet sæt vendte kampen på en sølvfad, Mark og Kasper overtog kampen og provokerede Henrik og Thomas til at lave alt for mange fejl og dermed var det også fortjent at de vandt sættet 6 – 2. Dermed skulle kampen afgøres i et 3. sæt. Her var det meget lige og de to hold fulgtes til 3 – 3 men så brød Humlum drengene og kom foran 4 – 3 og det rystede Mark og Kasper så meget at Thomas og Henrik let vandt de 2 sidste partier og dermed kampen 6 – 3 i tredje sæt. Duoens anden kampen var mod fynboerne Jan og Dennis og her var der ingen tvivl og kampens udfald, Thomas og Henrik vandt let 6 – 0, 6 – 0, men sejren var de i finalen. I finalen ventede de regerende mester fra Sønderjylland Thomas og Jørn, og de blev en for stor mundfuld for Humlum drengene som overhovedet ikke fandt deres niveau og lavede alt for mange fejl. Thomas/ Jørn kunne derfor igen strække armene i vejret efter en flot sejre på 6 – 2, 6 – 2. Trods nederlag fik Henrik og Thomas en meget flot anden plads og dermed fik Humlum tennis klub 1 guld og 2 sølv og 1 bronze medajle med hjem fra stævnet i Kolding. Flot af en klub med kun 50 medlemmer i Vestjylland.

 

På billedet Henrik Møller med beviset på sejren i single rækken.